Retail en shopping centra

Speciaal voor winkels en shopping centra heeft Trigion een uitgebreid pakket aan veiligheidsmaatregelen tegen winkeldiefstal en winkelcriminaliteit. Met retail security bescherm je jouw winkel(gebied) en zorg je dat medewerkers en klanten veilig zijn én zich veilig voelen. 

Veel retailers hebben te maken met winkeldiefstal. Door veelplegers, winkelend publiek of zelfs door eigen medewerkers. De schade kan enorm zijn en de gevolgen groot.

Vakkennis in burger...

Een optie is een veiligheidsagent in burgerkleding te plaatsen in een winkel. Hij of zij houdt een oogje in het zeil. Een camera kan dit ook, maar onze agent kan dieven op heterdaad betrappen en zo diefstal voorkomen.

... of in uniform.

Met veiligheidsagenten in uniform van Trigion in de winkel, zijn je eigendommen goed beschermd en voelen medewerkers en klanten zich veilig. Bij problemen of winkeldiefstal grijpen zij direct in en handelen ook de aangifte bij de politie af. Hoe dan ook bleek in de praktijk al vaker dat de aanwezigheid van een veiligheidsagent in uniform een preventieve werking heeft.

Je klanten zorgeloos laten shoppen?