Onze diensten

Eten is meer dan alleen brandstof voor het lichaam - het is een ervaring. Het zorgt voor plezier, inspiratie en verbinding. Bij Food&i draait het om mensen samenbrengen, maar ook om versheid en kwaliteit. We willen elk gerecht, elke koffie en elk moment dat je bij ons spendeert bijzonder maken. Stap binnen in een wereld waar smaak, gemak en kwaliteit samenkomen om jouw zintuigen te verwennen. Ontdek onze verschillende cateringdiensten.

klant ontvangt lunch in bedrijfsrestaurant

Catering op locatie

Bij catering op locatie draait het om het culinaire plezier en gemak. Van een gezellig bedrijfsrestaurant, de handige Grab & Go optie voor een snelle lunch of onze slimme digitale oplossingen, wij brengen een wereld vol smaak naar je organisatie. 

koffie en meer bij Food&i

Koffie en meer

Ontdek de wereld van koffie en meer met onze getalenteerde barista’s. Wij brengen de warmte en aroma’s van je favoriete koffie -en theecreaties naar kantoor. Laat je zintuigen prikkelen en geniet van een heerlijke opkikker. 

Maak kennis met onze oplossingen op locatie voor jouw bedrijf

Van restaurant tot takeaway, van smart fridge tot foodwall: wij hebben altijd een schaalbare oplossing op maat van jouw bedrijfslocaties.
We vertellen je er met plezier alles over!