Catering op locatie

Helemaal afgestemd op je bedrijf 

Van een transparant partnership tot een menu op maat: Food&i staat altijd dicht bij zijn klanten. Ook létterlijk uiteraard, want we verzorgen jouw bedrijfscatering op locatie. Daarbij denk je natuurlijk in de eerste plaats aan het bedrijfsrestaurant. Maar ons spectrum aan oplossingen is nog veel breder, van een slimme koelkast tot een foodwall voor thuiswerkers. Onze aanpak op locatie is dus helemaal afgestemd op de behoefte van je bedrijf.

Benieuwd naar wat Food&i voor jouw bedrijf kan betekenen?

Contacteer ons

Een breed spectrum aan oplossingen op locatie

Het grote bedrijfsgebouw waar iedereen vijf werkdagen aanwezig was, behoort voorgoed tot het verleden. Nog nooit evolueerde de werkwereld op zo’n korte tijd. Bij die evolutie past een foodrevolutie. Iets wat we bij Food&i als geen ander begrepen hebben. De wisselende balans tussen thuiswerk en fysieke aanwezigheid vraagt om een nieuw soort bedrijfscatering. Daarom bieden we het breedste spectrum aan oplossingen op locatie aan. Wat de specifieke situatie in je bedrijf ook is: we zorgen ervoor dat je medewerkers altijd lekker, duurzaam én gezond kunnen eten – ter plekke of via takeaway.

food&i bedrijfscatering

Bedrijfsrestaurant

Ben je op zoek naar een restaurant dat meer is dan alleen een plek om te eten? In het bedrijfsrestaurant van Food&i kan je genieten, ontmoeten of werken tijdens een heerlijke lunch. 

break via levering

Grab & Go

Heb je weinig tijd maar wil je nog steeds genieten van een lekkere maaltijd? Via onze takeaway service ‘Grab & Go’ krijg je de keuze uit een assortiment van verse, lekkere gerechten, handig om mee te nemen. 

Smartfridge Food&i

Slimme digitale oplossingen

Bij Food&i omarmen we innovatie. Ontdek onze slimme oplossingen zoals een Foodwall en Smart fridge - een revolutie in bedrijfscatering. 

Duurzaamheid eerst op de werkvloer

Net als je bedrijf stelt Food&i duurzaamheid altijd voorop. En niet alleen als het om de keuze van onze ingrediënten gaat, of om onze slimme transporten. Want lekker en gezond eten kunnen aanbieden op elk moment van de week draagt ook bij tot een duurzame werksfeer, met tevreden en gemotiveerde medewerkers. Tegelijkertijd gaan wij ook voor een duurzame samenwerking met je bedrijf, door heldere afspraken te maken en flexibel in te spelen op jouw specifieke behoefte. 

Maak kennis met onze oplossingenop locatie voor jouw bedrijf

Van restaurant tot takeaway, van smart fridge tot foodwall: wij hebben altijd een schaalbare oplossing op maat voor jouw bedrijfslocaties. We vertellen je er met plezier alles over!