Onze missie

Samenwerken aan een betere leefomgeving voor iedereen. Het doel is wat telt: in een veilige, gezonde en betere omgeving voelt iedereen zich het fijnst.

Samenwerken

werkgeluk

Een betere leefomgeving betekent voor ons meer dan netheid, beleving en hygiëne. Het is een combinatie van al deze factoren, maar vooral de manier waarop ze gecombineerd worden. Samen werken is daarom voor Facilicom op zoveel vlakken een must. Al onze organisaties vertrekken vanuit deze mindset, en garanderen zo een vlekkeloze uitvoering van alle taken.

… aan een betere leefomgeving

magazijnier springt

De waarden, wensen en eisen die mensen en organisaties aan hun omgeving stellen, veranderen constant. Daarom blijven we innoveren en meedenken. Technologie en creativiteit komen bij ons samen en laten ons toe om vernieuwende concepten op de markt te brengen, met het oog op een betere leefomgeving.

… met aandacht voor iedereen.

Proclamatie Buitengewoon

We zijn elke dag bezig met onze eigen bedrijfscontinuïteit, en doen ons best om onze medewerkers gelukkig te maken en de aandacht te geven die ze verdienen. Er zijn kwetsbare groepen in de maatschappij, en de kloof tussen werkenden en werklozen wordt jammer genoeg steeds groter. Daarin zien we een rol voor ons weggelegd. Met initiatieven zoals ‘Buitengewoon’ doen we ons best om deze kloof te dichten, met aandacht voor een ander, nieuwe mogelijkheden en wederzijds respect.

Maar wat ons echt uniek maakt, is onze klantbelofte. Wij streven ernaar om meer te zijn dan alleen een dienstverlener. We zijn uw meest betrouwbare facilitaire partner, die met u samenwerkt en de juiste toegepaste inspiratie brengt. Dit brengt ons elke dag een stapje dichter bij een betere leefomgeving voor iedereen.