Onze partners

Bij Facilicom trekken we kwaliteit en betrouwbaarheid door in elke stap van ons proces. Dit doen we niet alleen, maar samen met een netwerk van strategische partners en leveranciers die onze visie delen. Onze partners spelen een belangrijke rol in het leveren van de hoogwaardige facilitaire diensten waar wij voor staan. Samen gaan we voor operationele excellentie, innovatie en duurzaamheid.

Bovendien hechten we veel waarde aan langdurige samenwerkingen die gebaseerd zijn op vertrouwen en wederzijds respect. Onze leveranciers worden geselecteerd op basis van hun expertise, betrouwbaarheid en de toegevoegde waarde die ze bieden aan onze klanten. Daarnaast houden we ons aan de duurzame inkoopcode, waarin we onze verantwoordelijkheid nemen voor milieu en maatschappij. Hierdoor kunnen we niet alleen nu, maar ook in de toekomst een positieve impact blijven maken.

Onze duurzame inkoopcode vormt de basis van al onze samenwerkingen. Deze code zorgt ervoor dat we samen met onze partners streven naar economische prestaties alsook naar sociale en ecologische duurzaamheid. 

Onze strategische partners

logo bluebridge

Bluebridge

Bij Facilicom vertrouwen we op Bluebridge voor complete ontzorging op het gebied van hard facility management services. Bluebridge levert een breed scala aan gespecialiseerde diensten waaronder gebouwonderhoud, HVAC, industriële reiniging (ontstopping, ontkalking en ruiming), verhuizingen en logistiek, toegangsbeheer en elektrische installaties. 

logo torann

Torann

In 2023 hebben we onze beveiligingsdiensten van Trigion toevertrouwd aan de franse groep Torann. Voor al onze securitybehoeften kunnen we nu op hen rekenen als bewakingspartner. Van toegangscontrole tot 24/7 bewaking, Torann zorgt voor een veilige en beveiligde omgeving. 

logo school for butlers & hospitality

School for Butlers & hospitality

Zowel de rol van de hospitality hosts als de verwachtingen van gasten en klanten is sterk veranderd. Om hieraan tegemoet te komen, hebben we een partnership opgezet met School for Butlers and Hospitality. Met meer dan 139 jaar aan geschiedenis, is de school uitgegroeid tot een van de meest innovatieve plekken voor het opleiden van individuen en professionals binnen de hospitality wereld. Deze samenwerking zorgt ervoor dat we onze medewerkers volgens het Guestology 2.0 principe trainen.

Onze leveranciers

logo BOMA

BOMA

BOMA is onze logistieke partner die alles voor schoonmaak en hygiëne levert: van schoonmaakproducten en materiaal tot machinerie. Hun persoonlijke service en duurzame aanpak zorgen voor een sterke samenwerking. 

logo leviy

Leviy

Het Leviy platform is een belangrijke tool in onze strategie om uit te groeien tot het meest betrouwbare klant- en mensgerichte schoonmaakbedrijf in België. Met de implementatie van dit platform transformeren we onze operationele processen om volledig te kunnen focussen op continue verbetering en kwaliteitsborging.

Tennant logo

Tennant

Tennant levert onze schoonmaakmachines en verzorgt het onderhoud en de jaarlijkse NEN 3140 keuringen. Naast de operationele performance van machines vinden we het ook belangrijk dat onze partner ons mee ondersteunt in onze duurzaamheids-ambities. Zo zetten we bv. selectief ‘refurbished’ Tennant machines in waarmee we het gebruik van nieuwe grondstoffen reduceren. 

logo ortec

ORTEC

Bij Facilicom geloven we dat een hoge betrokkenheid van de medewerkers resulteert in een hogere klanttevredenheid. Door het inzetten van de geavanceerde oplossingen voor personeelsplanning van ORTEC kunnen we onze interne processen en dienstverlening verder optimaliseren.