Over Facilicom

Wij zijn Facilicom België, uw betrouwbare partner in facilitaire diensten. Wij zijn trots op onze status als toonaangevende facilitaire dienstverlener in België, en we dragen onze ervaring en expertise mee in elke dienst die we aanbieden. 

Zo bieden we onze klanten en partners een One Stop Service aan in schoonmaak, hospitality, horeca en facility management. We gaan altijd een tikkeltje verder, maar steeds met onze missie in het achterhoofd: een betere leefomgeving voor iedereen.

Of je nu onze gast, partner of collega bent: van ons mag je verwachten dat we jou en je beleving centraal stellen. Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd de mensen voor wie we het doen. Ondernemen? Dat doen we verantwoordelijk en altijd mensgericht.

merken

Onze merken

We bieden onze diensten aan met een mix van eigen sterke merken om de beste en meest betrouwbare resultaten te leveren. Elk zijn ze stuk voor stuk toonaangevende spelers in hun branche, waarbij de customer experience centraal staat.

 

Bewaking HQ

Onze pijlers

We streven ernaar om niet alleen kwalitatieve diensten te leveren, maar ook om duurzame oplossingen te creëren, ons in te zetten voor onze medewerkers en de gemeenschappen waarin we actief zijn, uitzonderlijke klant- en gebruikerservaringen te bieden en ons lokaal te verankeren.

 

geschiedenis

Onze geschiedenis

Al sinds 1974 leveren we een breed scala aan facilitaire diensten en oplossingen. Als onderdeel van een sterk Nederlands familiebedrijf, kunnen we rekenen op een solide en betrouwbare basis.

 

Benieuwd naar hoe wij je kunnen helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.