Veelgestelde vragen

Om het sollicitatieproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, vragen wij iedereen online te solliciteren. Heb je een interessante vacature gezien op onze website? Klik dan op de “solliciteer” knop die je bij de vacaturebeschrijving vindt. Vul het formulier in en jouw sollicitatie komt automatisch in onze database terecht.

Nadat je solliciteerde op een vacature ontvang je een bevestigingsmail. Er volgt een screening van je cv en we toetsen jouw ervaringen af tegen de gevraagde competenties bij een vacature. Indien er een match is, zullen we je telefonisch contacteren voor een kort gesprek. Tijdens dit telefonisch gesprek met één van onze recruiters gaan we verder in op jouw ervaringen, geven we meer info over de vacature en bespreken we een aantal praktische zaken zoals salarisverwachting, beschikbaarheid, motviatie, enz. Blijf je geïnteresseerd en heb je ook ons enthousiast gemaakt volgt een persoonlijk gesprek op één van onze kantoren. In een eerste gesprek maak je kennis met de recruiter. Soms sluit jouw toekomstige leidinggevende direct aan bij het gesprek om de sollicitatieprocedure zo kort mogelijk te houden.

Verlopen de gesprekken positief? Dan kan het zijn dat je finaal nog uitgedaagd zal worden om een assessment te doorlopen. Dit assessment probeert zo goed mogelijk de werksituatie te simuleren zodat je een erg goed beeld krijgt van het eigenlijke werk. Bij een positieve evaluatie door zowel jijzelf als ons, zullen we je een salarisvoorstel doen. Al onze processen zijn maximaal ingericht om de sollicitatieprocedure zo kort mogelijk te houden. Zonder dat dit een goed overwogen beslissing van ons als van jezelf, in de weg hoeft te staan.

Wanneer je je sollicitatie via onze jobswebsite hebt doorgestuurd, ontvang je de bevestiging van je sollicitatie in je mailbox. Indien je die bevestiging niet zou hebben ontvangen kan je steeds je licht op steken op recruitment@facilicom.be

Er kunnen zich altijd situaties voordoen waardoor je geen bevestigingsmail hebt ontvangen. Uiteraard wil je zeker zijn dat je sollicitatie en cv wel degelijk goed is ontvangen. Neem dan contact op met recruitment op recruitment@facilicom.be

De kans bestaat altijd dat je kandidatuur niet wordt weerhouden. Dat hoeft niet te betekenen dat het daar stopt. Enerzijds bewaren we met jouw toestemming jouw gegevens zodat we contact kunnen blijven houden in de toekomst. Anderzijds kan je uiteraard ook jezelf opnieuw kandidaat stellen voor andere vacatures die verschijnen.