Vloeronderhoud

Het onderhoud van vloeren is niet altijd even simpel, vooral in werkruimtes waar ononderbroken activiteit plaatsvindt. Wij staan klaar om hoogwaardig vloeronderhoud te bieden zonder de werkprocessen te verstoren. We gaan te werk met een zorgvuldige planning om eventuele hinder tot een minimum te beperken, zodat jouw werknemers ongestoord verder kunnen werken. 

Ontdek hoe onze expertise in vloeronderhoud kan bijdragen aan het behoud van schone, duurzame en aantrekkelijke vloeren in jouw bedrijf.

Planning op maat

Ons team is bedreven in het plannen van vloeronderhoud om de verstoring van jouw dagelijkse werkzaamheden te minimaliseren. Voorafgaand aan onze diensten stellen we een gedetailleerd plan op dat rekening houdt met de werkuren en specifieke behoeften van jouw bedrijf. We voeren ons werk discreet en efficiënt uit, zonder afbreuk te doen aan de productiviteit.

Expertise in allerlei vloeren

Of het nu gaat om houten, rubberen, stenen (natuurlijke of kunstmatige), linoleum-, PVC-, tapijt- of gietvloeren, ons schoonmaakbedrijf Gom heeft de expertise en ervaring om een breed scala aan vloeren te behandelen. We gebruiken geavanceerde methoden en geschikte reinigingsmiddelen die specifiek zijn afgestemd op het type vloer, om zo een grondige en veilige reiniging te garanderen.

Elk type vloer vereist een specifieke aanpak en behandeling. Daarom bieden we oplossingen op maat die aansluiten bij de unieke kenmerken van jouw vloeren. Liever een eenmalige dieptereiniging of toch een periodiek onderhoudsplan? Wij passen onze diensten aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Duurzame resultaten

Ons vloeronderhoud richt zich naast het reinigen ook op het behoud van de esthetiek en duurzaamheid van jouw vloeren op lange termijn. Door regelmatig onderhoud verlengen we de levensduur van je vloeren, waardoor ze er zowel stralend uitzien, maar ook bestand zijn tegen dagelijkse slijtage.