Schoonmaak parking

Schoonmaak van parkeerplaatsen en parkeergarages

Een propere parkeerplaats oogt niet alleen mooi, maar het speelt ook een grote rol in het bevorderen van veiligheid, gezondheid en positieve ervaringen voor uw bezoekers. Vuil, olievlekken en andere verontreinigingen kunnen de oppervlakken beschadigen en ook tot gevaarlijke situaties leiden, zoals slip- en valpartijen. Bovendien draagt een schone parkeerplaats bij aan een positieve eerste indruk van uw bedrijf of gebouw, wat essentieel is voor het behoud van klanten en het opbouwen van een positieve reputatie. Daarom is het onderhouden van een schone parkeerplaats van vitaal belang voor zowel de veiligheid als de tevredenheid van uw bezoekers.

Wil je een schone en veilige parking? Gom verzorgt graag het onderhoud en de schoonmaak.

Grondige reiniging

We maken gebruik van geavanceerde reinigingstechnieken en -apparatuur om alle oppervlakken grondig te reinigen, inclusief vloeren, muren, pilaren, en andere structuren. Dit omvat ook het verwijderen van olievlekken, graffiti, en ander hardnekkig vuil.

Planning op maat

Ons team is bedreven in het plannen van parkeer onderhoud om de verstoring van jouw dagelijkse werkzaamheden te minimaliseren. Voorafgaand aan onze diensten stellen we een gedetailleerd plan op dat rekening houdt met de werkuren en specifieke behoeften van jouw bedrijf. Zo kunnen onze schoonmaakploegen te werk gaan wanneer er de minste bezoekers zijn zoals ‘s avonds of tijdens het weekend.