Voedingsindustriële reiniging en desinfectie

  • Flexibel & betrouwbaar
  • Digitaal platform
  • Mobiele ploegen
  • Hygiënespecialisten
  • Droge en natte reiniging
  • Vlotte opstart

De shredder in jouw groentesnijderij of de plukvingers in jouw kippenslachterij reinigen? Dan moet je bij Gom zijn. Voedingsindustrie en hygiëne horen bij elkaar als peper en zout. De kwaliteit van de hygiëne heeft rechtstreeks invloed op de kwaliteit en veiligheid van het eindproduct. Onze schoonmakers reinigen en desinfecteren alles, en zorgen ervoor dat je werkomgeving voldoet aan de HACCP, IFS en BRC normen. Nadat onze schoonmakers bij je langs zijn geweest, kan je van de vloer eten.

Schoonmaakbedrijven moeten bekend zijn met de actuele normen. En voortdurend op zoek gaan naar duurzame en veilige oplossingen, zoals een specialist ter zake. Gom is die specialist.

Gom Food: essentiële schakel in jouw productieproces

Onze samenwerking start al voor onze cleaners effectief bij jou aan de slag gaan. De opstart is van cruciaal belang richting een duurzaam partnership. Hier besteden wij dan ook extra aandacht aan. De technische dienst binnen jouw bedrijf speelt hierin een belangrijke rol. Als essentiële partner is betrokkenheid en transparante communicatie noodzakelijk. Niet enkel in de opstartfase, maar doorheen het hele proces.

Wat doen wij nu precies bij de opstartfase? In dialoog treden met jou en jouw technische dienst, extra mensen inzetten bovenop het normale werkrooster (back-ups), extra leiding zodat alles vlekkeloos verloopt,… Daarnaast zetten wij in op intensieve begeleiding en controle. Zo zitten we op regelmatige basis samen om de zaken te evalueren. Garantie tot succes dus!

Gom doet ATP-metingen voor een betere schoonmaak

Hygiënespecialisten

Jij focust op de bereiding van jouw product. Wij zorgen voor een propere werkomgeving. Dankzij onze 1.500 specialisten die specifieke trainingen genoten, hoef je je nooit meer zorgen te maken over de hygiëne van jouw productieomgeving. Bovendien zijn onze schoonmakers flexibel inzetbaar en passen we hun werkschema aan jouw productieproces aan. Bij extra of onvoorziene werken kunnen wij onze mobiele ploegen flexibel inzetten.

Facilicom, Gom, schoonmaak, VCA, ISO, MVO, milieu, hospitality, stralen, kantoren, overheid, food, zorg, onderwijs, retail, specialistische reiniging, mobiele, industriële, brand en waterschade, vloeronderhoud, dieptereiniging, glaswad, glasreiniging, reinigingsspecialist, Evonik

Eenvoudige kwaliteitscontrole

Dankzij onze transparante werkwijze weet je altijd hoe het ervoor staat. De werkzaamheden worden met regelmaat gecontroleerd. Als klant kan je rekenen op transparante rapportages van technische en bacteriologische controles. Elke supervisor bij Gom Food beschikt over een ATP-meettoestel om zo’n controles bij jou uit te voeren.

Kleendesk Industrial Cleaning Food

Slimmer schoonmaken met Kleendesk

Kleendesk is een alles-in-één online platform dat kwaliteitsproblemen, aandachtspunten en verbetervoorstellen logt, alle attesten voor audits en handleidingen op één plaats verzamelt en jouw planning slimmer en proactiever maakt. 

Kleendesk

Reinigingsprocessen

Om jouw productieomgeving volledig te reinigen, tekenen we verschillende processen uit samen met Kleentec. Benieuwd naar alle verschillende mogelijkheden? Bekijk onze pagina over droge en natte reiniging

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen met de schoonmaak van jouw productieprocessen?