Professionele reguliere schoonmaak door Gom

Gom is een hoogstaand schoonmaakbedrijf dat instaat voor een grondige reiniging van je werkruimtes. Reguliere schoonmaak is maatwerk. We weten dat elke organisatie andere behoeften heeft, net zoals dat een productieruimte een andere aanpak vereist dan een kantoor. Daarom stellen we samen een voorstel op maat op dat voldoet aan je specifieke wensen. Onze medewerkers zijn ervaren schoonmakers. We verzekeren je van een vlekkeloze service en brandschone resultaten.

Voor wie is reguliere schoonmaak?

Gom poetst voor verschillende organisaties, waaronder:

  • kantoren;
  • overheden;
  • onderwijs- en zorginstellingen;
  • bedrijfspanden in de kleinhandel en vrijetijdssector.

Wat doen onze schoonmakers?

De medewerkers van Gom zijn gespecialiseerd in verschillende schoonmaakwerkzaamheden. Onder een regulier schoonmaakonderhoud rekenen we:

  • stofzuigen;
  • dweilen;
  • afstoffen;
  • poetsen met nat.

We voeren deze werkzaamheden steeds met precisie uit om je te garanderen van een professionele schoonmaak. Maar we zetten niet enkel in op de kwaliteit van de reiniging. De schoonmakers van Gom besteden ook aandacht aan de totaalervaring van de werkomgeving. Zo reinigen we niet enkel de toiletten, maar zorgen we ook dat er steeds een aangename geur hangt. We gebruiken ook schoonmaakrobotica om innovatief te werken.

Regulier schoonmaak bij Gom

Bij Gom werken we met Service Level Agreements. We gaan hierbij een team van schoonmakers samenstellen met de juiste expertise. Tijdens het verloop van het contract plannen we regelmatig vergaderingen in om het actieplan te evalueren en optimaliseren. Afhankelijk van je noden, stellen we hiervoor een persoonlijke offerte op.

Facilicom, Gom, schoonmaak, VCA, ISO, MVO, milieu, hospitality, stralen, kantoren, overheid, food, zorg, onderwijs, retail, specialistische reiniging, mobiele, industriële, brand en waterschade, vloeronderhoud, dieptereiniging, glaswad, glasreiniging, reinigingsspecialist, Havenhuis

Security en discretie

We vinden het belangrijk dat onze schoonmakers binnen je bedrijf passen. Daarom besteden we aandacht aan de match tussen de schoonmaker en de bedrijfscultuur. Ze zullen dus steeds in het plaatje van je organisatie passen. Bovendien hebben we schoonmakers die veiligheidstraining volgden.

Facilicom, Gom, schoonmaak, VCA, ISO, MVO, milieu, hospitality, stralen, kantoren, overheid, food, zorg, onderwijs, retail, specialistische reiniging, mobiele, industriële, brand en waterschade, vloeronderhoud, dieptereiniging, glaswad, glasreiniging, reinigingsspecialist, brandschade waterschade, specialistische schoonmaak op maat, horeca, Technopolis

Hospitality

Onze schoonmakers werken ervaren, vakkundig en nauwkeurig. Ze vormen mee het gezicht van je organisatie en denken proactief mee.

eco friendly cleaning

Eco-friendly cleaning

Gom is volledig overgeschakeld op milieuvriendelijke producten om je ruimtes schoon te maken. Onze ProBio-producten met probiotica werken zelf milieubevorderend.

Meer over eco friendly cleaning

Wil je Gom inhuren voor reguliere schoonmaak?

We zitten graag met je samen om de juiste aanpak te zoeken. Neem gerust contact op of

Onze klant aan het woord

Danny Erreweyaert, de verantwoordelijke Communicatie & Facilities van onze tevreden klant Evonik, legt in deze video met plezier uit wat Gom en Food&i dagelijks voor hen betekenen.