Een professionele glazenwasser voor blinkende ramen

Een goede eerste indruk is belangrijk. En daar spelen glasheldere ramen een belangrijke rol in: vuile ramen leiden namelijk erg af. Gelukkig kan je dat makkelijk voorkomen. De glazenwassers van Gom laten je ramen terug blinken en verbeteren je lichtinval met een goede poetsbeurt.

Wat doet een glazenwasser?

Je kan Gom inschakelen voor reguliere glasbewassing, maar ook voor moeilijk bereikbaar glaswerk zoals dakramen, veranda's en ramen op hoogte . Onze schoonmakers wassen niet enkel je ramen maar staan ook in voor het technisch onderhoud. Bovendien verzorgen we ook het schrijnwerk rond je ramen: je kozijnen en rolluiken poetsen we tot in de puntjes.

De experts van Gom:

  • wassen je separatiewanden in glas;
  • wassen je gevelglas aan de binnen- en buitenkant;
  • ontweren je glas;
  • reinigen en conserveren je kozijnen van kunststof;
  • reinigen je rolluiken aan de binnen- en buitenkant.

Bovendien werken we bij Gom enkel met experts. Onze schoonmakers hebben meer dan 18 maanden ervaring in de kunst van het glazenwassen. Je kan hen dus met een gerust hart aan het werk laten. Om je ruiten goed te onderhouden, raden we aan om een periodiek onderhoud in te lassen. Maar uiteraard kan je ook voor een eenmalige poetsbeurt bij ons terecht.

Propere ramen met osmosewater

Om je ramen volledig proper te krijgen, gebruiken we osmosewater. Osmosewater is gedemineraliseerd en bevat dus geen mineralen. Daardoor komen er geen strepen of vlekken op je glas wanneer uw ramen drogen. Die worden namelijk veroorzaakt door mineralen en zout, en in osmosewater zit enkel water (H₂O). Je krijgt dus glanzende, streeploze ramen. Verder gebruiken onze schoonmakers hun vertrouwd materiaal: een spons, zeemvel en ramenwisser.

Extra diensten van Gom

Facilicom, Gom, glasreiniging, glaswas, gevelreiniging, schoonmaak, special cleaning, graffiti, anti-graffiticoatings, glasreiniging, hoogwerkers, ruitenwassers, VCA

Glasbewassing op hoogte

Een glazenwasser moet regelmatig op hoogte werken. Onze hoogtewerkers zijn hier specifiek voor opgeleid en hebben een certificaat basisveiligheid VCA. Met de nodige veiligheidsmaatregelen kunnen ze dus ook moeilijk bereikbare plekken poetsen en je hoge ramen laten schitteren.

Facilicom, Gom, glasreiniging, glaswas, gevelreiniging, schoonmaak, special cleaning, graffiti, anti-graffiticoatings, glasreiniging, hoogwerkers, ruitenwassers, VCA

Reinigen zonnepanelen en dakgoten

Naast ramen wassen, reinigen onze experts ook zonnepanelen en dakgoten. Voor zonnepanelen is het van essentieel belang om deze 1 à 2 keer per jaar te wassen met osmosewater om rendementsverlies tegen te gaan. Onze glazenwassers hebben hier het gepaste materiaal voor en zijn opgeleid om op hoogte te poetsen. Ook om opstopping en vuile geurtjes te voorkomen, raden we je aan om je dakgoot 1 keer per jaar schoon te maken.

Hoeveel kost een glazenwasser?

De kostprijs van een glasbewassing is afhankelijk van je persoonlijke behoeften en van hoe vaak je een glazenwasser wilt laten komen. Om specifieke tarieven te verkrijgen, kan je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Tijd voor een wasbeurt?

Wil je graag glasheldere ramen? Laat dan snel een glazenwasser komen!

Onze medewerkers staan voor je klaar.