Robotica

Met focus op kwaliteit, productiviteit en de totaalervaring zet Gom iedere dag haar beste beentje voor. Net zoals technologie zit ons team niet stil: we analyseren ons werk elke dag om te overwegen wat er beter kan, maar kijken ook voortdurend vooruit om nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Het is misschien geen nieuwe trend, maar wel een heel belangrijke voor de schoonmaakindustrie. De perfecte combinatie van manpower, technologie, kostenefficiëntie en innovatie: dat zijn onze schoonmaakrobots.

Systeem operatie

Uw nieuwe partner in schoonmaak

Robots zorgen voor een verandering van processen die zijn bedoeld om mensen te helpen – nooit te vervangen. Het gaat hier vooral om slimme taakverdeling en tijdsbesteding, om zo de balans tussen kosten en efficiëntie te optimaliseren.

Iedereen heeft zijn of haar eigen sterktes en die moeten we ook erkennen en benutten. Zet robots aan het werk om grote kantooroppervlaktes te dweilen en te stofzuigen, zodat schoonmaakmedewerkers zich kunnen toeleggen op wat zij het beste kunnen en het meest van genieten. Want vergeet niet: iedereen baat bij werkgeluk!
 

Human-Driven Technology

Robots zijn niets zonder hun menselijke counterpart. Daarom zorgt Gom ervoor dat onze schoonmaakmedewerkers altijd prioriteit krijgen. Iedere innovatie die we overwegen en doorvoeren, doen we met het oog op werkgeluk, klantbeleving, bredere inzetbaarheid van onze schoonmaak collega’s, kwaliteitsverhoging en kostenbesparing.

Gom is ervan overtuigd dat robots in de toekomst steeds efficiënter onze klanten en medewerkers zullen vooruit helpen. Daarom nemen we robotisering dus serieus: we analyseren onze eigen manier van werken, identificeren de behoefte en challengen de markt continu met nieuwe oplossingen.

Collega met robot

We werken op diverse locaties al met robots en gebruiken die ervaringen om ook richting de toekomst de beste aansluiting te kunnen maken voor klanten én medewerkers

Meer weten? Download de robotica whitepaper

Benieuwd naar onze robotica oplossingen?
Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag vrijblijvend je offerte