Facilicom Group

Dit was de Belfius EuroHockey 2019

Van 16 tot 25 augustus ging op de Wilrijkse Pleinen het Belfius EuroHockey 2019 toernooi door. Facilicom Group Belgium kon als partner van dit mooie event, 10 dagen lang mee genieten van de unieke, sportieve sfeer. Kijk en geniet mee van onze aftermovie!

Facilicom Group

Win tickets voor EuroHockey 2019

Van 16 tot 25 augustus gaat op de Wilrijkse Pleinen het Belfius EuroHockey toernooi door. Facilicom Group Belgium is trotse partner van dit Europees Hockey Kampioenschap. Komen jullie mee onze Red Lions en Red Panthers aanmoedigen? Facilicom geeft gratis tickets weg! Doe mee met de wedstrijd!

Waarom gebouwenonderhoud zo belangrijk is

Als beheerder van een (multi tenant) gebouw is een goed georganiseerd en correct uitgevoerd technisch onderhoud van groot belang. Zo bent u bijvoorbeeld verantwoordelijk voor een aantal wettelijke verplichte onderhoudswerken en keuringen.

Schoonmaak

Dag van de Schoonmaker 2019

Vandaag vieren we onze schoonmakers, want het is Dag van de Schoonmaker! Bij Gom werken 3700 schoonmakers, met meer dan 100 verschillende nationaliteiten. Daarom zeggen we speciaal vandaag, een grote DANKUWEL, MERCI, GRACIAS, OBRIGADA, GRAZIE aan al onze schoonmakers!

Zakelijke dienstverlening Retail Onderwijs KMO's Schoonmaak

Gom poetst groen

Schoonmaken, kuisen, poetsen, schrobben,… we doen het allemaal. We kunnen het dan maar beter goed doen. Gom gaat steeds op zoek naar betere manieren om schoon te maken. We besloten dan ook om al onze klassieke producten te vervangen door Probio.

Zakelijke dienstverlening Hospitality & Leisure Retail Zorg KMO's Gebouwenonderhoud

3 redenen waarom preventief onderhoud van je airco belangrijk is

Met de zomer voor de deur, is het van belang dat je koelinstallatie of airco in topvorm is. Drie redenen waarom goed onderhoud nuttig en nodig is.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.