Specialistische schoonmaak

Soms heb je nood aan technische kennis en een professionele aanpak om vervuiling aan te pakken. Denk maar aan zwaar vervuilde locaties of waterschade na overstromingen. Daarom bieden we naast reguliere ook gespecialiseerde schoonmaak aan. Onze teams van experts nemen graag het werk uit handen en bezorgen je opnieuw een propere én veilige ruimte.

Voor deze specialistische reinigingen kan je bij ons terecht:

Gespecialiseerde schoonmaak door Gom

Professionele aanpak

Elk bedrijf en elke situatie vragen om een andere aanpak. Voor we bij je aan de slag gaan, zitten we graag samen. Zo kunnen we naar je wensen luisteren en samen een plan op maat maken.  

Voor uitzonderlijke gevallen, zoals schade na brand of wateroverlast, is het belangrijk dat onze medewerkers snel ter plaatse zijn. Daarom zijn onze teams altijd snel beschikbaar en flexibel inzetbaar. We zorgen er bij Gom voor dat er in minder dan 24u een team aan het werk is.  

Expertise

Bij Gom werken we steeds met ons eigen materiaal. We nemen specialistische reinigingen serieus en gebruiken hiervoor uitsluitend speciale schoonmaakproducten. Onze experts hebben jarenlange praktijkervaring en hanteren de nieuwste technieken. Elke discipline binnen de gespecialiseerde reiniging heeft een team aan experts met de vereiste kennis.  

Als bedrijf willen we ook blijven innoveren, waardoor we investeren in de nieuwste tools zoals schoonmaakrobotica. Met onze kwaliteitsvolle materialen en expert-medewerkers maken we je leven zo makkelijk mogelijk en leveren we brandschone ruimtes af. 

Meer weten over onze schoonmaakdiensten?

Heb je nood aan een specialistische reiniging? Neem gerust contact op en dan bekijken we samen de beste optie.