Over Food&i

Food&i maakt bedrijfscatering puur, gezond en duurzaam

Bij Food&i pakken we bedrijfscatering anders aan. Als jong en ambitieus onderdeel van Facilicom gaan we voor food met impact.

  • Impact op je werknemers, die volop de kans krijgen om lekker, puur en gezond te eten.
  • Impact op je bedrijf, dat draait om mensen die zich goed voelen en dat meteen ook de vruchten plukt van onze digitale oplossingen. 
  • Impact op onze planeet, die beter wordt van onze duurzame aanpak en onze keuze voor lokale ingrediënten.

Het resultaat van onze impact? Een echte foodrevolutie!

Neem contact met ons op voor meer informatie over Food&i.

 Wij voeden de foodrevolutie

Je hebt de traditionele cateringmarkt. En je hebt Food&i. Wij zijn rasechte foodies die vinden dat het hoog tijd is om de wereld van bedrijfscatering te veranderen. Wij willen bewijzen dat eten en drinken anders kan. Beter, slimmer en makkelijker, maar ook gezonder en duurzamer. We weten dan ook precies waar we de gezondste voeding vandaan kunnen halen: lekker lokale gerechten, vol goede voedingsstoffen en bol van smaak.

Voeding is ook meer dan ooit persoonlijk. Daarom stemmen we ons aanbod 24/7 af op jouw wensen, mogelijkheden en momenten. We kunnen ook elke vorm aannemen: van een compleet bedrijfsrestaurant tot een slimme bestelapp voor je medewerkers – en alles daartussenin. Zo voeden we een echte foodrevolutie en zorgen we ervoor dat voeding terug draait om de essentie: de gezondheid van mens en planeet. 

Onze missie

Food&i biedt 24/7 gepersonaliseerde gezonde voeding via technologie.

Onze visie

Food&i biedt gezond en lekker eten via flexibele bedrijfshoreca-oplossingen. 

Onze waarden

  • Ondernemend: kansen zien en benutten
  • Lef: challenge the norm
  • Aandacht: oog voor jezelf, de wereld en de ander
  • Passie: liefde voor de wereld van eten en drinken

Ontdek ons voorstel voor jouw bedrijf

Wil je weten hoe Food&i het verschil maakt binnen jouw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op voor een voorstel op maat. 

Nieuws voor jou

Food&i is volop bezig om de bedrijfscatering te vernieuwen. Wil jij op de hoogte blijven van onze Food Revolutie? Hou onze updates in de gaten.