Onze app

Onze app maakt bedrijfscatering persoonlijker, efficiënter en duurzamer

Bij Food&i zetten we voluit in op de nieuwste technologieën om onze foodrevolutie te doen slagen. Zo is onze web-based app een cruciaal onderdeel van ons digitaal platform. Dankzij deze app weten bedrijven perfect hoe ze iedereen op maat kunnen bedienen, met een aanbod dat de vraag nauwgezet opvolgt. Medewerkers kunnen dan weer op elk moment rekenen op een lekkere en gezonde maaltijd naar hun eigen, persoonlijke voorkeur. Resultaat: meer tevredenheid en minder verspilling. 

Food&i printscreen smartphone webapp

Persoonlijke menu’s en tips, lekker én gezond

De app van Food&i maakt bedrijfscatering heel persoonlijk. Bij het eerste gebruik krijg je enkele vragen voorgeschoteld om te ontdekken welk type eter je bent. Zo kunnen de gezonde eetadviezen en lekkere menutips meteen afgesteld worden op je eigen voorkeuren. Je krijgt ook handige push-meldingen, onder meer rond promoties, dagsuggesties en vitaliteit. De app vraagt je dan bijvoorbeeld of je al genoeg stappen hebt gezet. Een handige reminder!

Efficiënt bestellen en ophalen 

Wie zegt dat gezond en duurzaam eten heel ingewikkeld moet zijn? De app van Food&i maakt het net bijzonder simpel en efficiënt. Hij laat je in één oogopslag – of liever, in enkele swipes – het dagmenu en het hele assortiment zien, inclusief foto’s, prijzen, nutriscores én info over allergenen. Daarna haal je je bestelling simpelweg op in het bedrijfsrestaurant of op een hotspot in je buurt, waar de betaling met de app al even vlot verloopt. 

Duurzamere bedrijfscatering, minder verspilling 

Dankzij de app van Food&i leren bedrijven snel bij over de voorkeuren van hun medewerkers. Zo kan het aanbod steeds beter afgestemd worden op de vraag. Bovendien kunnen de bereidingen dankzij het digitale platform – waar de app een cruciaal onderdeel van is - perfect afgestemd worden op de bezettingsgraad van het kantoor op elk specifiek moment. Zo wordt er nooit te veel bereid, met zero food waste én geen budgettaire verspilling als resultaat.

Ontdek wat onze app doet voor jouw bedrijf

De app van Food&i maakt ook het verschil binnen jouw bedrijf.

We vertellen je er graag meer over!