Werken bij Facilicom Solutions

Facility Manager regio Leuze

Leuze
Facility Management / Medewerker - Management of Stafmedewerker Voltijds 1208

De Facility manager organiseert de diensten van de klant(en) op één site of op diverse sites (op vaste basis of projectmatig), binnen de vastgestelde budgetten, volgens een voorgeschreven werkorganisatie en werkprogramma en andere overeengekomen afspraken.De Facility Manager kan werkorganisaties bedenken, uitschrijven, optimaliseren, in nauwe samenspraak met de klant, en deze na goedkeuring, in de betrokken organisatie implementeren. Taken en verantwoordelijkheden:

Lees meer Solliciteer

Facility Manager

Zaventem
Facility Management / Medewerker Voltijds 1348

De Facility manager organiseert de diensten van de klant(en) op één site of op diverse sites (op vaste basis of projectmatig), binnen de vastgestelde budgetten, volgens een voorgeschreven werkorganisatie en werkprogramma en andere overeengekomen afspraken. De Facility Manager kan werkorganisaties bedenken, uitschrijven, optimaliseren, in nauwe samenspraak met de klant, en deze na goedkeuring, in de betrokken organisatie implementeren. Taken en verantwoordelijkheden:

Lees meer Solliciteer

Technisch Facility Coördinator

Zaventem
Facility Management / Medewerker Voltijds 1362

We zoeken een Technisch Facility Coördinator die ons warehouse team bij Huntsman wil versterken en het facility team kan ondersteunen. Hij/zij staat in voor alle bestellingen die onze klant nodig heeft in hun R&D-centrum. Dit betreft allerhande chemicaliën, gassen, labo materialen en persoonlijke beschermingsmiddelen, maar ook materialen die het facility team nodig heeft in de uitvoering van haar dagelijkse taken. Je zorgt voor de voorbereiding van de verzendingen en ophalingen bij onze klanten, leveranciers en andere Huntsman sites wereldwijd.De voorbereidende administratie voor de aanvraag van de chemicaliën behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden.  Je bent niet bang van technologie waar je ook verantwoordelijk bent voor de branddetectiecentrale, bieper systeem, toegangscentrale en camerasysteem. Een greep uit jouw takenpakket:

Lees meer Solliciteer

Facility Manager Leuze-en-Hainaut

Leuze-en-Hainaut
Facility Management / Medewerker Voltijds 10102019
  • Organise et exécute les services facilitaires du client sur site, selon les budgets établis, l’organisation et le programme de travail décrits dans un DBFM et ce selon des SLA et KPI bien définit.
  • Concevoir des organisations de travail, les écrire, les optimaliser en accord avec le client et après accord les implanter dans l’organisation concernée.
  • Maintien et intensifie la productivité. Surveille le maintien de la qualité recherchée
  • Rapporte l’exécution des activités au responsable du client.
  • S’occupe de la bonne relation avec le client, les occupants et les divers fournisseurs.
  • Assiste aux entrevues d’évaluation périodiques et aux pourparlers budgétaires avec le client.
Lees meer Solliciteer

Spontane sollicitatie Facility medewerker

België
Facility Management / Medewerker - Spontaan Voltijds 183

Vind je niet meteen wat je zoekt in onze vacaturelijst? Maar heb je wel de juiste Facilicom drive? Ben je klantgericht en help je mensen met de glimlach verder? Stuur ons dan gerust je CV en/of motivatiebrief door. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerd medewerkers om onze facility teams over heel België te versterken.Als Facility Coördinator kom je terecht bij één van onze klanten. Voor die klant ben jij het aanspreekpunt voor facilitaire disciplines. Je staat in voor de planning en coördinatie van facilitaire diensten en volgt de activiteiten op rond schoonmaak, groenbeheer, hard services, vending/catering, kantoormateriaal en receptie. Taken en verantwoordelijkheden:

Lees meer Solliciteer