Digitaal platform

Ons digitaal platform maakt bedrijfscatering slimmer en duurzamer

Food&i zorgt ervoor dat je medewerkers anders en beter gaan eten. Met een gezonder, meer duurzaam aanbod op maat van ieders voorkeur. We ontketenen een foodrevolutie door consistent voor duurzame en lokale producten te kiezen. Maar we weten ook dat er meer nodig is om deze revolutie te doen slagen. De nieuwste technologieën, bijvoorbeeld. Daarom zetten we ook volop in op een uniek digitaal platform dat de catering binnen elk bedrijf meetbaar en doeltreffend maakt. Ontdek hier hoe we dat doen.

Benieuwd naar wat Food&i voor jouw bedrijf kan betekenen? 

Contacteer ons

Alle data centraal voor 360° zicht op de catering 

Food&i biedt bedrijven een slimme totaaloplossing aan, waarbij medewerkers zelf kiezen op welke manier ze hun eten en drinken aankopen. In de cafetaria rekenen ze af aan de kassa, maar ze kunnen bijvoorbeeld ook via de app bestellen. Daarnaast kan een Smart Fridge op relevante locaties geplaatst worden: een slimme koelkast die voorzien is van technologie om producten meteen af te rekenen. Kassa, app en Smart Fridge worden allen gekoppeld aan 1 centraal digitaal platform voor een 360° zicht op alle cateringactiviteiten binnen het bedrijf.

Meer catering op maat, minder waste

Dankzij ons centrale digitale platform weten we exact hoeveel – en welke – producten worden aangekocht door je medewerkers. Deze inzichten worden vervolgens gekoppeld aan ons inkooprogramma. Zo kunnen we het aanbod binnen je bedrijf helemaal afstemmen op de voorkeuren van het personeel. Met een hoger engagement als resulaat: ook de liefde voor het bedrijf gaat door de maag. Bovendien worden zo geen overbodige producten meer aangekocht, met zero waste als resultaat. Da’s goed voor je budget én voor de planeet.

Digitaal bestellen

Ga ook voor meer efficiëntie en minder waste

Het digitaal platform van Food&i heeft een positieve impact op je bedrijf, je medewerkers én onze planeet.

We vertellen je er graag meer over!