Catering op locatie

Helemaal afgestemd op je bedrijf

Van een transparant partnership tot een menu op maat: Food&i staat altijd dicht bij zijn klanten. Ook létterlijk uiteraard, want we verzorgen de bedrijfscatering op locatie. Daarbij denk je natuurlijk in de eerste plaats aan het bedrijfsrestaurant. Maar ons spectrum aan oplossingen is nog veel breder, van een slimme koelkast tot een foodwall voor thuiswerkers. Onze aanpak op locatie is dus helemaal afgestemd op de noden van je bedrijf.

Benieuwd naar wat Food&i voor jouw bedrijf kan betekenen? 

Contacteer ons

Een breed spectrum aan oplossingen op locatie

Het grote bedrijfsgebouw waar iedereen vijf werkdagen op vijf aanwezig was, behoort voorgoed tot het verleden. Nog nooit evolueerde de werkwereld op zo’n korte tijd. Bij die evolutie past een foodrevolutie. Iets wat we bij Food&i als geen ander begrepen hebben. De wisselende balans tussen thuiswerk en fysieke aanwezigheid vraagt om een nieuw soort bedrijfscatering. Daarom bieden we het breedste spectrum aan oplossingen op locatie aan. Wat de specifieke situatie in je bedrijf ook is: we zorgen ervoor dat je medewerkers altijd lekker, duurzaam én gezond kunnen eten – ter plekke of via takeaway.

Foodwall Food&i

Altijd lekker en gezond eten dankzij onze schaalbare aanpak

Bij Food&i vinden we dat je medewerkers altijd lekker, gezond en duurzaam moeten kunnen eten. Maar we houden ook rekening met het budgettaire plaatje van je bedrijf én met de toekomst van onze planeet. Zo hoef je op minder drukke dagen geen bedrijfsrestaurant open te houden: onze smart fridge voorziet op zulke momenten toch een lekker vers aanbod voor de aanwezige collega’s. En wat met de gerechten die op het einde van de dag overblijven? Die halen je medewerkers netjes en veilig verpakt uit de foodwall: zo hebben ze meteen een maaltijd voor de thuiswerkdag die volgt. Kortom: onze schaalbare, flexibele aanpakt zorgt voor meer interne tevredenheid en minder verspilling.

Duurzaamheid eerst op de werkvloer

Net als je bedrijf stelt Food&i duurzaamheid altijd voorop. En niet alleen als het om de keuze van onze ingrediënten gaat, of om onze slimme transporten. Want lekker en gezond eten kunnen aanbieden op elk moment van de week draagt ook bij tot een duurzame werksfeer, met tevreden en gemotiveerde medewerkers. Tegelijkertijd gaan wij ook voor een duurzame samenwerking met je bedrijf, door heldere afspraken te maken en flexibel in te spelen op jouw specifieke noden op elke locatie.

collega's lunchen tijdens werk

Maak kennis met onze oplossingen op locatie voor jouw bedrijf

Van restaurant tot takeaway, van smart fridge tot foodwall: wij hebben altijd een schaalbare oplossing op maat van jouw bedrijfslocaties.
We vertellen je er met plezier alles over!